Tuin in de Stad

08/04/2014

logo Tuinindestad

Tuinindestad is m.i.v. 1 november 2016 definitief verhuisd naar het Westpark, aan de Tarralaan in Groningen. Klik hier voor een routekaartje en kom maar buurten. De komende maanden werken we samen aan de ontwikkeling en inrichting van het terrein en zullen we onze activiteiten langzamerhand weer oppakken. Het Westpark is een uniek stukje Groningen; lekker buiten, waar de wind fris door je hoofd kan waaien. Eerste en belangrijkste ambitie is het herbouwen van ons buurthuis, waarbij we de oude kas als basis voor de constructie gebruiken. Klik hier voor een sfeerimpressie (met dank aan KAW-architecten, die hun hulp bij het tekenen en berekenen spontaan aanboden).

Unieke werkwijze
Klik op het onderzoek naar de maatschappelijke waarde van Tuinindestad. Dateert van voor onze verhuizing, maar er staat erg goed beschreven wat we (willen) doen en, vooral, hoe we dat doen. De moeite waard.

AGENDA
Vrijwel dagelijks aan het klussen, zowel in de (moes)tuinen, de speelplaats en met het gebouw bezig; (mid)dagje meehelpen: app of bel Frans (weet je zeker dat er iemand is).Real live bijblijven? Frans twittert over natuur & maatschappij (en de Tuin natuurlijk). Grote vraag: kun jij hem volgen? Tuinindestad staat ook op Facebook. Reageren mag. Lees ook de Tuinverhalen: idealen (dec 2016).logo Tuinindestad
Nieuw adres: Tarralaan, Westpark
9745 ER Groningen

M tuinindestad@gmail.com
Klik voor aanmelden nieuwsbrief 
mob 06 51 96 24 63
KvK 01155358