Eetbare Plantjesmarkt Veenhuizen zondag 19 mei 11.00-17.00 uur

23/04/2019

Op deze oergezellige markt vindt je het grootste aanbod van bijzondere, eetbare planten en struiken van Noord-Nederland! De Tuinen van Weldadigheid bieden zelf ook een grote collectie biologische groenteplantjes en zaden aan. Daarnaast zullen in elk geval de volgende kwekers aanwezig zijn: Arborealis met voedselbosplanten, De Baggelhof met kleinfruit, De Keukentuin met kruiden- en groenteplantjes, De Kleine Meeden met kruidenplantjes (veel soorten munt) en TuinJoop met zaden en groenteplantjes. Ninabel, Kwekerij Jacobs en De Groene Gast met niet alledaagse tuinplanten en natuurlijke planten waar vlinders en bijen dol op zijn. Verder zijn er diverse eigengemaakte producten te koop zoals jam, chutney, siroop, honing en diverse kruidenproducten.

Het terras is open met biologische koffie, thee, appelsap en zelfgemaakte limonade, heerlijke baksels, soep met brood en quiches.

Lambert geeft rondleidingen door de Tuinen en verder is er een wildplukwandeling, een didgeridooworkshop en een rondleiding of lezing over bijen en vlinders in de tuin. Voor de kinderen staat er reuzenbellenblaas klaar en ze kunnen een speurtocht op de tuinen doen.

Entree 1 euro, kinderen gratis.

Adres: Hospitaallaan 48
9341 AH Veenhuizen

Tijd: 11.00-17.00