Update: Let’s Gro 1/11: Heel Grunn Bakt gaat niet door!

03/10/2019

Helaas, het aantal aanmeldingen is te klein om Heel Grunn Bakt – Hartige Streektaart door te laten gaan!!! We hopen op een nieuwe kans volgend jaar!

————————————————————————————————————————————————————————-

Thuisbakkers uit heel Groningen krijgen de kans om hun hartige vegetarische streektaart voor te zetten aan een deskundige jury. En de beste taart wint een prijs!

Zo werkt het: ga op zoek naar de lekkerste regionale ingrediënten, bijvoorbeeld op de streekmarkten Nienoord, Groningen of Leens, een tuinderij in de buurt of bestel je producten online bij de Streekboer. Bak thuis je hartige taart, en lever hem op 1 november om 15.45 uur samen met je boodschappenlijstje bij de jury in. Hoe meer van je ingrediënten uit de directe regio komen hoe hoger je score. In een korte pitch van 1 minuut vertel je wat jou taart zo lekker en bijzonder maakt en hoe je hem hebt samengesteld.

Onze fantastische deskundige jury bestaat uit:

  • Sandra Ronde, oprichtster van De Streekboer
  • Annemiek van de Meijden, manager Resto van Harte
  • Paul Rodenberg, kok van de Culinaire Vakschool Groningen

Neem vooral vrienden en familie mee, want na de keuring door de jury eten we met z’n allen de taarten als heerlijk borrelhapje op. Het publiek mag bovendien stemmen voor de publieksprijs: de meest originele en aansprekende taart.

Er kunnen maximaal 20 thuisbakkers deelnemen, dus meld je snel aan! Bekijk voor dat je begint met bakken het reglement.

Trouwens: Tot en met 30 oktober krijg je  bij de Streekboer 10% korting op je bestelling als je de code ‘Eetbaar Groningen’ invult . Ook als je niet meebakt!

Graag tot ziens op 1 november!